Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znak u stahování

Od: blk88 odpovědí: 2 změna:

dobrý den, prosím, když jsem něco stahoval tak dole v liště se mi ukáže soubor ,který se stahuje nebo načítá,dokola byl vždy zelené čárky,teď se mi tam objevil modrý kroužek který se postupně načítá do úplného stažení. jde nějak v něčem nastavit původní zelené čárky, které postupně ukazují načítání jak probíhá stahování? děkuji za radu!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

neuvadíte co je to za prohlížeč, ale předpokládám, že Firefox, ten myslím teď používá modré barvy (aktuální verze) pokud chcete zpět na zelený, tak si stáhněte starší verzi před tou aktualizací.

doplněno 09.09.15 20:20:

Platí stejný postup, pokud vám to opravdu tolik vadí, tak si stáhněte starší verzi Chromu a vypněte aktulizace.

blk88
hodnocení

dobrý den,omlouvám se -prohlížeč je chrome google

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]