Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Asi před měsícem,možná dvěma,mi přestala fungovat 8 na numerické klávesnici,vypínání numerické klávesnice,když stisknu - tak se napíše -8,když stisknu +,tak se napíše +/,když stisknu pravý enter,tak se prvně napíše 1
a hned se to potvrdí. Jinak mi normálně při psaní pořád přepíná a začne psat třeba do vyhledávače,nebo otevře stažené soubory a podobně,prostě jako bych někam klikl. Dá se to nějak řešit,nebo se smířit s tím že brzy doslouží?
Jedná se o vadu klávesnice. Pokud není v záruce, zapojte si přes USB externí klávesnici a používejte tuto. Jestli to jde reklamovat, neváhejte.
Nezapomeňte na zálohu.
doplněno 09.09.15 18:12:Nová klávesnice bývá dle typu - 800-2500,-kč. Z bazoše můžete sehnat levnější, ale ten problém se dostaví za pár dnů-týdnů... není to dobrá investice. Pokud vám záleží na NTB v "přenostném" stavu, doporučuji servis se zárukou 6 měsíců.
Notebook mám asi 5 let,takže bez záruky Většinou mám notebook položený na posteli ,nebo ho beru do auta na diagnostiku,takže externí klávesnici bych volil nerad,snad půjde vyměnit (zkusil bych sehnat použitou)
Vyměnit, nová se pohybuje kolem 600Kč, nebo rozebrat a vyčistit, je to piplačka, ale pár jich mám už uspěšně za sebou vyčištěných.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.