Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá mi internet

Od: med® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

pokaždé mi internet padne po 5-10min a píše to že není nakonfigurován... Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Používáte wifi nebo kabel? Pokud wifi, zkuste to na jiném zařízení, pokud to blbne, tak je problém ve wifi routeru...

med®
hodnocení

Jinde wifi funguje. Dělá to nějaký ,,program´´...

Takže používáte WiFi, a problém je ouze na jednom zařízení... Jak se to projevuje? Odpojíte se, nbo se jen nenačítají stránky?

med®
hodnocení

Asi odpojím.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do Správce zařízení (na "síťovku"), jestli je tam vše OK a zkuste aktualizovat ovladač. Případně si pouze vyčistěte prohlížeč. Neuvádíte, kde se ta hláška zobrazuje. Zdravím!

doplněno 10.09.15 11:10:

Píšete, že jinde ta "wifina" funguje - takže problém je pouze v tom jednom PC. Možná je blokována antivirem, tak ho zkuste dočasně vypnout (nebo jinak nastavit).

doplněno 10.09.15 11:24:

No, tak když to víte, tak si ten program nastavte lépe. Tedy, u toho nastavení adaptéru.

med®
hodnocení

Tak se to neodpojí, ale marně to načítá siť. adresu. Hlaška se zobrazuje ve win: zobrazit bezdratové sitě. Dík.

med®
hodnocení

Spíše to dělá nějaký program na ,,wifi připojení´´...ASUS WLAN Control Center...

med®
hodnocení

Drive pri spusteni PC mi vyskocilo nejake hlaseni, tak jsem odmackl rychle ne a internet sel. Kdyz se to neodmacklo tak to psalo ze internet neni nakonfigurovan a internet nesel. Pisu ze asi to dela ten programek, ale jak ho nastavit nevim... Dekuji !
med®
hodnocení

Poradí někdo? Děkuji !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]