Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem na Mozille a na některých stránkách, třeba Tipsportu se to zasekává a hlásí to problém se skriptem. Musím dát ukončit, potom to opět naběhne. Ale tohle je nepříjemné a zdlouhavé. Můžete mi prosím někdo poradit o co jde a jak to vyladit aby to bylo opět plně funkční. Díky.
Dobrý den, zkuste v nastavení Firefoxu vypnout (odškrtnout pokud je aktivní) volbu "používat hardwarovou akceleraci". Také si tam zkontrolujte povolení pro JavaScript (ovšem, u nové verze Firefoxu jsem už zmínku o JavaScriptu v nastavení nenašel).
Také je dobré mít aktuální Adobe Flash Player - i když to s tímto možná nesouvisí (ale, třeba také). Možná to způsobuje i nějaký doplněk ve Firefoxu - zkuste to bez nich. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.