Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita modemu Comtrend 3026e

Od: armachm* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Od O2 jsem obdržel při zřizování TV WI-FI Comtrend 3026e. Má někdo zkušenosti s výkonem tohoto zařízení? Budu se moci bezdrátově přiupojit k PC ve vedlejším pokoji?

Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

3x
Do vedlejší mistnosti určitě. Pokud teda nebydlíš v bunkru s metr tlustými zdmi :-D

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, obecně - většinou se uvádí dosah "wifiny" v domě do 10 metrů a ve volném prostoru do 100 metrů. Pokud nebydlíte v dlouhém tunelu, tak by to mělo fungovat i ve vedlejší místnosti. Zdravím!

libin
hodnocení

0x

Já ho mám už přes dva roky a šlape jak nový,wifina naprosto dostatečná.

hodnocení

0x
Jestli je to verze v2 se dvěma anténama, tak ji mám taky a signál je v pohodě. Na mobilu i noťasu ho chytám po celém třípatrovém domu ze 30. let a ještě kolem baráku asi v okruhu 30m :)
armachm*
hodnocení

Děkuji ti za informaci. Ano, mám verzi v2 se dvěma anténkama

armachm*
hodnocení

Zdravím. Ještě se chci zeptat jaké síťové karty pro příjem WI-FI u PC používáš?

Díky za odpověď.

S tím neporadím, stolní PC mám připojen jen jeden a ten mám kabelem. Jinak notebooky a mobily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]