Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout tablet

Od: homer15® odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat...nevíte, proč mi vyždycky zhasne tablet...nabíjel jsem ho 4 hodiny a stejně blikne a zhasne...předem díky za odpověď...:))

PS: Lenovo MIIX 3 8

Windows 8.1

Díky předem :))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zřejmě chyba grafiky nebo základové desky - když nenahodí ani chybu, pokud nemáte v záruce, můžete to použít jako ten dědoušek v reklamě - jako desku na sekání zeleniny

hodnocení

2x

Mám ten samý tablet a také už jsem měl problém se zapínáním... Nebral nabíječku, nešel zapnout, po několika hodinách zase funguje... jinak to asi není problém tabletu, ale bude problém v procesoru/jeho grafice, protože kamarád má noťas od asus se stejným CPU a taky má naprosto stejný problémy se zapínáním... Mě se to naštěstí stalo jen jednou, ale to bylo v noci, když jsem spal, ráno byl tablet vypnutý (přes noc byl v nabíječce) a po zapnutí se při načítání systému zhasnul a pak nebral ani nabíješku ani nešel zapnout a po několika hodinách jsem ho skusil zapnout a jede normálně... Jinak mám podezření, že ty jejich nabíječky budou pěkné šmejdy, ta moje tiše syčí a chvílemi i tichounce píská či vrčí... Jinak doporučuji nabíjet tablet zády vzhůru, tedy displejem dolu, protože se zezadu (alespoň mně) při nabíjení celkem zahřívá...

08.09.15 16:52
hodnocení

OK děkuju

hodnocení

Tak jsemtu zpátky. Tablet už nabíjí normálně.

Nechal jsem ho v Tescu reklamovat. Byl to špatný USB koektor. Tak tam mám nový.

Děkujeme vám za zpětnou vazbu - pomáhá zlepšovat odpovědi ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]