Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit věc z Chiny levněji než na Ebay?

Od: donny* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si občas něco objednat z Chiny, díval jsem se na některé věci jako je oblečení na Ebay, zdá se mi to celkem drahé včetně pošty.

Neporadil by mi někdo, kde by se dala ta samá věc koupit levněji z Chiny?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Drahé? Včetně pošty vs nákup na českém eshopu?
Nakupuji buď na AliExpress nebo na eBay. AliExpress má výhodu v tom, že u spousty produktů je hodnocení - sice může být zkreslené (pět prodejců předemnou hodnocení 5 hvězd a přišel nepoužitelný kus hadru) ale často je tam reálná fotka. Prodejci často používají jednu katalogovou fotografii výrobku, ale reálná kvalita se u různých prodejců může lišit. Takže pozor, aby cena nebyla za každou cenu jediné kritérium. Oni číňani zase nejsou charita..

filip17*
hodnocení

0x

Dobrý večer,

asi aliexpress ovšem je třeba si uvědomit, že s cenou kolikrát klesá i kvalita

mrsgekko*
hodnocení

0x
Taky mě napadá aliexpres.. ale to čekání, jestli vůbec balík dorazí a neskonci zabaveny na celnici, to je děs. Mají lhůtu 6 týdnů na doručení, někdy to přijde i za týden, a když ne, je třeba reklamovat, chtít peníze zpět.. Já jsem mela vždycky štěstí, všechno mi přišlo, většinou šlo o 200,300 Kč za věci, riskla jsem akorát svatební šaty a plesové šaty, to už šlo o tisíce .. naštěstí ok kvalitou i rychlým doručením. Asi bych neobjednala ,,adidas,, ani za tu nízkou cenu, právě kvůli celnici a zabavovani.

cecek
hodnocení

0x
Aliexpress, deal extreme, wish,

obchod
hodnocení

0x

Třeba tento. Nechá se zapnout čeština. Komunikují ve větší míře česky. V kategorii výprodej pěkné ceny. Nechají se nalézt i diskuze, že s velikou spokojeností si tam ženy objednávají svatební šaty. Já teda měl problém, že na jedno zboží jsem čekal 77 dnů, hned se omlouvají, přidávají dárek. Jinak z každého nákupu je bonus na příště.

lightinthebox.com/...

t
hodnocení

0x

Maličko OT, ale proč je teď tak módní psát, že je něco z Chiny, nebo z China? To už jsme tak zblblí používáním angličtiny, že nevíme jak se název té země řekne česky? Když už česky píšeme celý náš dotaz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]