Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížení webu

Od: mart* odpovědí: 4 změna:

Poradtě je nějaký program který mi nějak opraví prohlížeč Firefox když prohlížím stranky z ničeho nic mi to přeskočí na nějakou jinou stranku třeba s nějakým zahraničním obchodem s botama atd. Zkoušel jsem přeinstalovat Firefox ale to nepomohlo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná by stačilo ten Firefox udržovat a čistit - od cookies i jeho mezipaměť.

To si najdete v jeho nastavení, kde si také zakažte vyskakovací okna. Jinak, přesměrování stránky se občas může stát. Pokud je to reklama, tak zkuste i doplněk Adblock. Zdravím!

doplněno 07.09.15 20:01:

Zkuste si vyčistit ten Firefox, nainstalovat tam ten doplněk a projet PC antivirem.

doplněno 07.09.15 20:08:

Nemáte zač.

mart*
hodnocení

díky za odpoved vyskakování oken mám zaškrtnuté ale jak říkám to nevyskakují žádná nová okna jen prostě kliknu na adresu např. alza.cz ta naskočí ale za 3 sekundy se to přesměruje na tu stranku s botama nebo nějakýma hrama

hodnocení

0x

Musí to nutně být prohlížeč Firefox? Co vyzkoušet nějaký jiný? Chrome, Opera, Safari, IE a spousta dalších.

Jinak bych zkusil klasiku, vyčistit prohlížeč, nainstalovat doplněk na blokování reklamy, třeba Adblock.

mart*
hodnocení

Vyzkoušel jsem ten adblock a vypadá to že funguje tak díky za rady ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]