Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
pořídila jsem si novou desku (Asus Z170-P D3) a i přes veškerou mou snahu stále dostávám BSOD (0x0000007B) přestože jsem ještě na staré nainstalovala drivery pro nový chipset a i disky mají nastaveny všeobecné drivery. Tenhle systém si prošel již čtyřmi počítači bez problémů, až teď jsem se poprvé setkala s problémy od první migrace, kdy jsem právě nastavila ony všeobecné drivery pro HDD a od té doby ani jednou problém s migrací, tenhle systém jsem i několikrát klonovala, nikdy žádný problém nebyl.
Prosím o nápady jak přenést starý disk na novou desku, tenhle systém je pro mne velmi cenný (jsem líná všechno dělat a instalovat znovu, to ať raději ta deska i s CPU budou ležet někde odložené).
V BIOSu jsem se dívat samozřejmě zkoušela, ale ono tam toho moc k nastavení kromě pořadí bootovaní v tomhle ohledu nastavit nejde, tudy cesta zřejmě nevede..
Problém vyřešen...
Toto video pomohlo:
Dobrý den, rada, kterou asi znáte - začněte od BIOSu (a jeho správného nastavení). Zdravím!
doplněno 07.09.15 19:58:No, základem je kompatibilita všech součástek, správně provedené zapojení (aby, tam byl všude i kontakt) a i ten BIOS - možná ten výchozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.