Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlock a meilová schránka

Od: jarojetu® odpovědí: 1 změna:

Při prohlížení Webových stránek občas bývá zpětné odepsat na meilovou adresu, musela jsem pracně opsat a jít na seznam kde mám meilovou schránku a odepsat. Ale nějak jsem přišla na nabídku OUTLOCK a klepla na instalaci. Přijde mi to dosti přehledné a pro profika jistě dobré, ale ptám se. Proč mi najednou zmizly všechny doručené zprávy z meilové schránky od seznamu do Outlocku? To mi již nebudou chodit doručené zprávy do meilu? Není ten Outlock nějak složitý? Jsem zvyklá na meilové doručené, a teď teda nevím. Je to služba zdarma.. Díky prosím trochu vše o této službě. Jestli jsem si nenaběhla a jestli to jde zrušit,.?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mail. adresa se nemusí pracně opisovat - stačí ji zkopírovat a vložit. Ten program je zdarma, Vaše mail. schránka na Seznamu bude nadále stejná a funkční.

Jenom máte nastaveno, aby se pošta po stažení do aplikace na Seznamu smazala.

(proto už tam není, když je přenesená do Outlook). Někde v nastavení Outlooku by měla být i možnost ponechávat poštu i na serveru. Pošta Vám bude primárně chodit na Seznam a Outlook ji stáhne do PC. Nastavení Outlook je poměrně složité, ale pokud se Vám daří spojení se Seznamem, tak máte zřejmě nastaveno dobře (pokud poštu přijímáte i odesíláte). Jinak, Outlook je dobrý. Zdravím!

doplněno 07.09.15 14:40:

Odpovídal jsem tak, jako když máte nainstalovanou tuto aplikaci v PC. Pokud používáte pouze nějakou službu, tak viz nápověda: windows.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]