Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro evo 16,integrovana karta,nvidia

Od: rustyxxm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Koupil jsem si pro evolution soccer 16 a kdyz se podivam,porad mi to pise,ye tam mam integrovanou kartu ne tu nvidiu nevite co tim delat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, takže máte v PC dvě graf. karty a chcete pouze jednu? Tak tu druhou (integrovanou) zakažte - v BIOSu nebo možná jen ve Správci zařízení. Zdravím!

doplněno 04.10.15 21:54:

No, tak tu jednu zakážete a pojedete na tu druhou.

doplněno 05.10.15 07:40:

No, asi jsem Vám měl napsat, že když jednu kartu zakážete, tak tu druhou musíte povolit.

Jenže, to je snad logické - nemůžete zakázat obě. Pokud jsou pro karty i správné ovladače, tak by to mělo fungovat (tedy, zakázat integrovanou a povolit tu druhou kartu). Zkontrolovat v BIOSu i Správci zařízení - po změnách restart NTB.

rustyxxm*
hodnocení

To uz jsem zkousel,ale to zcerna cela obrazovka

rustyxxm*
hodnocení

To mi je jasne,to jsem uz udelal,ale i kdyz zakazi tu integrovanou tak zcerna obrazovka

hodnocení

0x

Na jakém počítači, s jakými grafikami? Hodilo by se trochu upřesnit dotaz. A jste si jistý, že nemáte jen integrovanou grafiku nVidia?

rustyxxm*
hodnocení

Dobrý den.Je to na notasu a jedna je integrovana Intel(R) HD Graphics Family ‎(PS5.0/VS5.0)‎ a druha je Nvidia GEFORCE 540M Cuda 2GB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]