Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklama v internetu

Od: arakain77* odpovědí: 5 změna:

Ahoj kamarádi.

kdo mne zbaví těch zkur..ných reklam v počítači,dostane litr slivovice po úspěšném odstranění.Akorát stačí adresa,kam to poslat.

Předem děkuji za nabídky.

Petr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlucha*
hodnocení

2x

Doplněk Adblock do prohlížeče, pro FF, Chrome i Operu.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a také si v každém prohlížeči (v jeho nastavení) zapnout blokaci všech vyskakovacích oken. To je také obtěžující. Zdravím!

doplněno 06.09.15 15:01:

Jak jsem již uvedl - v nastavení prohlížeče. Tedy, tam, kde jste si vše nastavil po jeho instalaci. Bude tam i něco jako "blokovat obsah vyskakovacích oken" - a to si zatrhnete (zvolíte). No, a když už tam budete, tak si vyčistíte i cookies a mezipaměť (možno i historii).

arakain77*
hodnocení

A jak zruším vyskakovací okna?jo a kde a jak se mi tam ty hnusy dostaly?Blokuje to celý PC a nic nmužu spustit.

No dyť ti to ben řiká nevíme co máš za prohlížeč, v I Exploreru je v nastavení> možnosti internetu> os. údaje> zapnout blokování automaticky otvíraných oken. Ty hnusy se ti tam dostaly cookiema – taky mazat – nastavení prohl.> zabezpečení> odstranit historii procházení. A projeď C-Cleanerem. Ať se ti to zdaří!

hodnocení

0x

Prosím tě,přejdi na prohlížeč Opera,a dej tam všechny addblocky a ublock origin a Adguard adblocker a stop social a adblock for facebook a máš zlatej klid jako já.Slivovici nechci,nepiji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]