Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP 5525 naplne do tiskarny

Od: rustyxxm* odpovědí: 5 změna:

Dobry den.Chci se zeptat,jestli by me nekdo neporadil levne naplne do tiskarny do HP 5525 Dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.Nevím jestli jsou levné,ale já kupuji do své tiskárny tady a osobně si to vyzvedávám,jelikož bydlím kousek od Prahy.Ale samozřejmě Vám to pošlou poštou.

tisk-ink.cz/...

hodnocení

0x

nevím kolik tisknete ale jestli dost můžete zkusit plnitelné kartyže hiprint.cz/... (barvy se dají zehnat ještě levnějc)

A jestli tisknete ještě víc tak : hiprint.cz/...

vierkapo
hodnocení

0x

Dobry den.

Já nakupuji zde abctonery.cz/... Mně se zdá nejvýhodnější celá sada HP 655 - vše/...http://www.abctonery.cz/inkoustove-naplne/hp-inkjet/hp-655/vyhodne-baleni-hp-no-655-barevna-sada-2x-cerny.html, pokud zrovna nepotřebujete jen jednu barvu :).

troja*
hodnocení

0x

Využívám službu Zavolejte nám zda/... 800 203 100 (Po-Pá: 9-17 hod) | www.gigaprint.cz

praivo*
hodnocení

0x

Podívej se na Aukro, nedávno jsem tam koupil 45 a 23 za asi 350 Kč i s dopravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]