Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signál wi-fi

Od: pergesle odpovědí: 5 změna:

dobrý den. Potřebuji poradit. Sousedka má připojení internetu přes wi-fi a mě se na notebooku ukazuje její připojení. Ona mi dala heslo, abych se mohl připojit, takže v tom by sice problém nebyl, ale mám slabší signál, pouze jednu čárku a já bych chtěl signál zvýšit. Může mi někdo prosím poradit, jak zvýšit wi-fi signál od sousedů?Přemýšlel jsem, zda by byl vhodný USB wi-fi adapter, nebo nějaká antána a jak to udělat, děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
1. Skoro každý WiFi router má LAN připojení a skoro každý notebook má konektor RJ-45, natahni UTP kabel, je-li kudy a je to.
2. Vybourej zeď.
3. Přestěhuj se k sousedce.

albatros498022*
hodnocení

0x

V podstatě nijak prostupnost signálu je dána a měnit se nedá.

hodnocení

0x

Možná kdybyste sousedce zakoupil výkonnější anténky k wifině a sobě ke kartě. Nebo použít pár powerline adaptérů - jeden u sousedky a druhý u vás. Koupit na internetu - pokud by řešení nevyhovovalo, lze do 14 dní vrátit bez udání důvodů.

host*
hodnocení

0x

Do sousedství stačí pár metrů kabelu s konektory RJ45 na obou koncích za pár korun a je po problému. Její modem má určitě i výstup pro kabel.

paw*
hodnocení

0x

Silnejsi antena u sousedky, lepsi umisteni wifi routeru, natahnout to kabelem a dat k sobe za zed AP, mit na stole antenu s prijmacem a nebo jenom dat do zasuvky hned za zdi extender. Reseni je homada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]