Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření bitové kopie

Od: radekradek* odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne,mám Notebook Asus,a potřeboval bych si vypálit záhrané disky,na systém... Notebook má program na vypálení discu,neboli Al Recovery.Přes tenhle program,jsem si vypálil,záchrané disky,co se týče rychlosti vypalování,tak tam to je dané,neboli tohle neřeším...Udělalo mě to,5 disku. Problém je takový,že když jsem v Biosu nastavyl,bootování z mechaniky,a vložl jsem první disk,tak mě furt blikal na černý obrazovce na levý straně na hoře kurzor,a nic dál to nedělalo,cca 10 minut...Ted bych potřeboval poradit,čím to je?Jinak mechanika je ok,dal jsem jiné cd,a najelo bez problému...Tak že,mechanikou to není... Jak to mám,tedy dále řešit?Protože,když mě spadne Windows,tak ho nemohu přeinstalovat... Předem děkuji,za odpovědi. :) Přikládám fotku programu,od Asusu,kde sem ti disky vypaloval...

Vytvoření bitové kopie

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mechanika a procesor pracují?

doplněno 05.09.15 15:54:

Možná bych zkusil i ISO variantu a z té udělat bootovací lash disk. U Win 7 se mistávala,že DVD se nenabootovalo a flash jo.

kangaroo*
hodnocení

0x

Nebo si udělejte bitovou kopii přímo od Windows přes Ovládací panel (DVD,flashdisk,druhý disk, sítové uložiště)

111®
hodnocení

0x

no to ještě musíš udělat DVD pro opravu systému, aby to mělo odkud ten systém načíst..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]