Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka

Od: cisak® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu.

Zničeno nic mi zčernalá obrazovka monitoru.

Zkoušel jsem restartoval PC a nic se neděje. Pak jsem vypnul pc na monitoru se rozvítí zelena kontrolka pak hned

kontrolka na monitoru zoranžový .hardisk pipne a rozvítí se kontrolky na klávesnicí které blikaji.

Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, a systém najede? - jako kdyby jen chyběla plocha -máte vidět ukazatel - myš? zkuste ctr+alt+delete..

mkat*
hodnocení

0x

Skontrolujte káble od pc k monitoru.Mohli sa uvolniť.Ak nepomôže ,tak najlepšie je zapojiť 100% dobrý monitor + dobrý kábel.Určí sa potom kde je chyba.A podla toho už postupovať dalej

hodnocení

Po novém vypnutí pc byl pokus o najetí nejdříve mě to hodilo do biosu a pak pokus o najetí windows a pak černá obrazovka. Zkoušel jsem dat do DVD AVG ale DVD se hned zavírá. Není to divné. Na klávesnici blikaji kontrolky
ben®

Dobrý den, pokud se dostanete do BIOSu, tak si tam vzadu zvolte Výchozí (Default), uložte změnu a Exit. Po restartu PC může být nějaká změna (k lepšímu). Zdravím!

doplněno 04.09.15 10:26:

Zkuste zmáčknout nějakou klávesu - systém by se měl opravit (dle té hlášky).

doplněno 04.09.15 11:41:

Těžko říci - chyba v HW, špatný kontakt v kabeláži (v bedně i mimo ní), prach v bedně (a zdroji), nesprávně vypnutý PC (a jeho OS), minimální nebo žádná údržba OS (jeho čištění), povolené automat. aktualizace (nebo udělané ručně), nějaký "šupák" z internetu v PC nebo osud. Vyberte si.

hodnocení

Znovu jen se dostal do pc napsano:
Warning! The previous overlocking had failed and systém will restore tis default setting.
Press aby key to continue
Poradte co delat
hodnocení

Už vše funguje jak má.

Čím to je je že 2X do roka se najednou objeví černá obrazovka. A nic nefunguje. Je to hardiskem, grafickou kartou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]