Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows vista 7 - hdd nenalezen

Od: 111111 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, mám PC ve kterém byl starý ATA HDD, našel jsem novější SATA HDD zapojil do základní desky kabelem - PremiumCord SATA III 0.5m... přes bios jsem nastavil boot z CD... příprava instalace a vše probíhalo jak má do doby než jsem měl vybrat kam systém instalovat, žádný hdd to nenalezlo ... přesto, že při startu systému jsou o disku informace zobrazeny. Nevíte prosím co s tím? (starý hhd jsem ještě vyzkoušel opět zapojit a vše funguje jak má, ale jelikož vydává dost podivné zvuky potřebuji ho nahradit :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přenastavit v BIOSU ovladače SATA disků z AHCI na IDE.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně Vám neodpovím zcela přesně, ale instalačka u starších OS Windows nabízela dole (stiskem nějaké klávesy) instalovat SATA ovladače. Možná jste to přehlédl, možná to tam není - možná je problém jinde. Ale, zkuste instalovat znovu a hlídejte si spodní část obrazovky, jestli tam nebude ta možnost. Zdravím!

praivo*
hodnocení

0x

Máš zapojené napájení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]