Nejste přihlášen/a.
V notebooku mám 3G modem. V návodu fccid.io/... jsem se dočetl, že umí posílat SMS. Jak na to?Mám win8.
Jak se připojujete k internetu? Já mám k modemu program
od T-mobile, SMSky můžu přijímat i posílat prostřednictvím programu.
Já mám Windows 8, žádný program nepotřebuji, jede o interní WWAN modem. Prostě dám charm Sítě, vyberu mobilní, případně zapnu a dám připojit ,nezáleží na operátorovi. Zřejmě jsou někde uložené defaulní údaje (apn, nějaký inicializační příkazy, jméno a heslo)
Jde asi o to, že windows 8 (/možná 7) má nové rozhraní pro WWAN modemy, a tudíž buď v systému (mohou být obě rozhraní, jak klasický modem, který je nutno "vytáčet", tak novější, které se chová jako klasický ethernetový adaptér, což je můj případ).
Ostatně, ten program vlastně není vůbec potřeba(pro připojení se), v případě modemu stačí jen použít funkci vytočit ve windows. Ten program spíš je dělaný pro jednodušší obshluhu, spuštění, nastavení údajů, sledování trafficu a úrovně signálu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.