Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email na seznamu

Od: david93 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám dotaz, menší probrém. Mám na seznamu Email a nemohu se přihlásit protože můj email má koncovku Email.cz a ne seznam.cz, Snad mi rozumíte poradil byste mi někdo? Než ho změili ten Email tak jsem si mohl vybrat koncovku Email.cz a nebo seznam.cz předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jako že nemůžete rozkliknout ten rozbalovací seznam a vybrat místo seznam.cz volbu email.cz? Tak tenhle problém nemám. Nicméně zkusil jsem to obejít a přes www.email.cz mě to hodí na přihlašovací stránku Emailu, kde je nutno zadat adresu celou, tedy včetně email.cz, není třeba nic vybírat. A přihlášení bez problému, alespoň u mě.

figurek*
hodnocení

1x

to je nějaký divný dotaz. Všiměte si šipky napravo od kastlíku.

Email na seznamu

ds23*
hodnocení

0x

V případě, že email je jiný než seznam, např. email, post apod., se ke jménu emailu dopíše zavináč a typ emailu a do druhé kolonky heslo a tím dojde k přihlášení do příslušného emailu i bez výběru v menu.

Email na seznamu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]