Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamětová karta na mobilu

Od: mon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, koupila jsem si 32 GB pam. kartu na dotykový mobil a po vložení karty mě to stále píše: "V úložišti je málo místa" a nejdou stahovat žádné aplikace.. co s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Z pameti telefonu presunte na ext. kartu co se dá a na uvolnené místo stáhnete apky.Neco se ale presunout nedá.

mon*
hodnocení

Jako úložiště mám nastavenou tu pametovku.. a je to karta přímpo k tomu mýmu telefonu. A jak to mám přesunout?

foox
hodnocení

0x

Buď nemá karta 32GB což se stát může, má 32GB ale telefon to nepodporuje, další poradí někdo další..

junkers*
hodnocení

0x

Ty tlf umožňujou přesměrovávat uložení fotek a aplikací buď do paměti tlf, která je zpravidla nic moc, nebo na tu paměťovou kartu. Nemáte jako úložiště nastavenu stále paměť telefonu?

marmar*
hodnocení

0x
Co je to za telefon?
mon*
31.08.15 21:21
hodnocení

Huawei G6

marmar*
hodnocení

0x
Na aplikace a hry musí stačit 4 Gb vnitřní paměti telefonu. Zkus přesunout přes správce souborů všechny fotky, videa, hudbu a potom v nastavení na aplikace, na aplikaci klikni a přesunout na SD kartu. Zkus tam přesunout všechno, co půjde. Nevím, jak je to s rootnutím tohoto telefonu. :/
mon*
hodnocení

No akorát já za tu kartu dala 500,- , tak ji chci i využívat..

ja řešíl to samé,někdy stačí hodit pamětovku do čtečky a přes počítač přeformatovat,(některé karty nejsou formatované pro mobil),ja ji reklamoval,trochu se pohádal,ale vyměnili,a vzal jsem jiného výrobce (MAXEL) jede jako o život.Pokud je v záruce reklamovat.

hodnocení

0x

Uložište telefónu a pamäťová karta nie je to isté,je potrebné z uložišťa telefónu presunúť čo sa dá na pamäťovú kartu čiže aplikácie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]