Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem NT (HP 250 G3) s windows 10,ale nemohu se s ním připojit k domáci wifi síti.Lépe řečeno síť se mi ani nezobrazí.V seznamu dostupných sítí jsou všechny okolní.V menu routeru jsem zkusil WPA i WEP,restart modemu i NT ale nic.Zkusil jsem i ruční zadání.Díky za radu.
zásadní otázka: jiné sítě vidíš?
doplněno 31.08.15 10:14:jo blbě jsem četl okolní sítě vidíš...podle jaké normy vysílá tvoje síť? není náhodou N?
Patrně je router nastaven na skryté SSID. Pokud se v seznamu sítí nevyskytuje položka "neznámá síť" a znáš její jméno, zabezpečení a heslo, zkus ji přidat ručně. V seznamu sítí by měla být volba "přidat síť". Pokud tuto volbu v seznamu nenajdeš, a můžeš se k routeru připojit kabelem, jdi do nastavení routeru - WLAN. Bude tam zaškrtnutá volba "Hide SSID". Zaškrtnutí zruš. Pak by se ti síť měla objevit v seznamu sítí.
Děkuji všem,byla to z většiny i má chyba,NT jsem připojil kabelem k wifi a po chvíli se stáhli veškeré aktualizace ovladačů a pak se síť zobrazila,pak jsem aktualizoval router aktuálním firmware a běží to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.