Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 skrytá wifi

Od: redroker® odpovědí: 10 změna:

Zakoupil jsem NT (HP 250 G3) s windows 10,ale nemohu se s ním připojit k domáci wifi síti.Lépe řečeno síť se mi ani nezobrazí.V seznamu dostupných sítí jsou všechny okolní.V menu routeru jsem zkusil WPA i WEP,restart modemu i NT ale nic.Zkusil jsem i ruční zadání.Díky za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

zásadní otázka: jiné sítě vidíš?

doplněno 31.08.15 10:14:

jo blbě jsem četl okolní sítě vidíš...podle jaké normy vysílá tvoje síť? není náhodou N?

hodnocení

Dejte mi prosím čas,ještě omrknu jiné nastavení,zatím díky

hodnocení

2x

Patrně je router nastaven na skryté SSID. Pokud se v seznamu sítí nevyskytuje položka "neznámá síť" a znáš její jméno, zabezpečení a heslo, zkus ji přidat ručně. V seznamu sítí by měla být volba "přidat síť". Pokud tuto volbu v seznamu nenajdeš, a můžeš se k routeru připojit kabelem, jdi do nastavení routeru - WLAN. Bude tam zaškrtnutá volba "Hide SSID". Zaškrtnutí zruš. Pak by se ti síť měla objevit v seznamu sítí.

hodnocení

Děkuji všem,byla to z většiny i má chyba,NT jsem připojil kabelem k wifi a po chvíli se stáhli veškeré aktualizace ovladačů a pak se síť zobrazila,pak jsem aktualizoval router aktuálním firmware a běží to.

hodnocení

Ještě jednou problém s wifi.Když NT probudím ze spánku,signál je jen tak 25%,po restartu 100%.

koudy*
hodnocení

0x
V routeru zvolit automatickou volbu kanálu v nastavení wifi. Pravděpodobně je zvolený jen jeden. Pak by to měl notebook najít bez problémů
hodnocení

Můžete prosím podrobněji poradit,kde to najít?

koudy*
Někde v nastavení WiFi je volba kanálu na kterém router může vysílat. Je jich tam standardně myslím 13. Asi tam bude jedno s těchto čísel. Místo toho zadat Auto.
hodnocení

Mám tam nastaveno 1 z 13,ale automatickou volbu ne.

koudy*
Zkus ten automat,restart WiFi a znova vyhledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]