Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moorhuhn kart

Od: koup* odpovědí: 6 změna:

Poraďte mi prosim někdo,kde se dá stáhnout funkční hra Moorhuhn kart (jakákoli verze).

Sháním ji již pěknou dobu,ale pokaždé,co ji nainstaluji a poté spustím oběví se mi okno s neočekávanou chybou a volbou odeslat,neodeslat zprávu o chybách.

Děkuji všem za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady jsou ke stažení snad všechny:

pc.hrej.cz/...

honza2581*
hodnocení

0x

Nebo mne kotaktujte na mail, pokud máte rychlý internet. Pošlu Vám je. I plné pokud nechcete čekat hodiny na Rapidshare

koup*
hodnocení

Rád bych kontaktoval,ale nezobrazí se mi Vaše Emailová adresa,proto píši svou koupelny.holec@seznam.cz

Je mi celkem jedno,jestli bude plná,nebo jen demo,hlavně jak bude hratelná.Předem děkuji

Ale dyď na tom linku od Spidera je nejen kart,ale i ostatní... *nevi*

koup*
hodnocení

to sico ano,ale jaksi nejsou hratelné.Zkoušel jsem to i u švagra,a ani obraz ani zvuk.

honza2581*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]