Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

World of Warcraft - Server

Od: vegan odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
neznáte prosím někdo nějaký free server, nejlíp aby byl cz/sk, ale nebráním se ani anglickým, či německým serverům. Ideálně, aby hrálo trošku více hráčů (doteď jsem hrál Deffender a za týden hraní, se mi ani jednou nepodařilo napojit do dungu 20-50lvl+-). Rate nejlíp 70-100%, může být i trošku více, ale zase, ať tam nemám za den 80lvl :) A uplně nejlepší by bylo, kdyby tam byla npc, která učí kouzla z qestů, jako je tomu na DF (to ale není podmínka :D).
Datadisk od WoTLK a novější :)
Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Twinstar.cz
vegan
hodnocení

"Rate nejlíp 70-100%", Twinstar má rate jako na offiku, teda až na výjmku TBC, pokud se nepletu a myslím, že ne, jelikož to byl první free server, na kterým jsem hrál :) Ale i tak děkuju :)

cecek
hodnocení

0x
Kdysi jsme hravali na moltenu nevim jak je to dnes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]