Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych vědět jak se na icq spárovat s osobou? Jde o to že mi napsal na icq já nejspíš omylem,neznalostí si ho nespárovala a nyní nám to nejde mezi sebou psát. Hledala jsem v block listu i on ale nic. Je nějaká šance aby jsme se opět spárovaly? Děkuji za odpověď
Pokud ti dobře rozumím, problém bude v tom, že tvůj kamarád není nyní přihlášen k ICQ (má např. vypnuté PC atp.)
Ne to ne. Pracujeme oba ve stejné firmě a zkoušíme to stále dokola a nic. I naši potuplý IT si neví rady.
Ty máš asi ICQ6 viď. V nastavení je- blokovat zprávy od lidí co nejsou v kontakt listu. Nevim přesně cestu, nemam ho tu naistalované
Ano mám icq6. To nastavení už mám prolezlé a zkoušela jsem hledat všude možně. Zkoušely jsme i že jsme se navzájem vymazaly a potá našly ale nic. Napíšu ale nedojde to. Prostě máme navzájem kytičky šedé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.