Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, chci si koupit nějaký pořádný herní monitor. Nejčastěji hraji CS:GO, tedy FPS, ocenil bych tady monitor s větší frekvencí, doteď jsem hrál na alza.cz/... což už se celkem nedá.
Přemýšlel jsem o BenQ 2720Z, ale na monitor koukám tak z půl metru, takže si říkám, jestli 27"na 1080p není moc málo.
Pak mě napadlo, že by byl možná lepší tenhle BenQ XL2430T, který je menší nebo BenQ 2730Z, který je 27"ale QHD, na druhou stranu je zase celkem dost dražší. Anebo je tu ještě 23.5"EIZO FORIS FG2421-BK, který nemá TN panel, takže lepší pozorovací úhly, ale zase má jen 23.5".
Jaké jsou vaše názory na tyhle monitory? Který byste vybrali vy? Nebo byste doporučili úplně jiný monitor?
Zdravím! Jestli hrajete CS:GO tak rozhodně nějakej 144Hz monitor.. pro mě je 24 palců na FHD maximální velikost.. při větších rozměrech se mi to zdá takové rozostřené.. vzal bych tenhle alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.