Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Mám notebook Acer Aspire One A0751n a nevím jestli je chyba v grafice nebo v LCD. Zobrazuje zvláštním způsobem. Levá polovina displeje je zobrazená 2x. Pro lepší pochopení přikládám obrázek. Nevím co se s notebookem dělo. Takhle jsem ho už dostal. Po připojení na externí monitor je vše vpořádku.
doplněno 31.08.15 18:14:Máte ještě někdo nějaké nápady? Já si myslím, že je chyba v grafice. Protože to dělá dvě plochy. Kdyby byl vadný display, tak by asi byly jen ty pruhy přes prostředek, ale plocha by byla celá. Máte s tím někdo zkušenosti?
Dobrý den, také můžete zkusit vyndat na chvilku z vypnutého NTB baterii a po chvilce ji tam zase správně vložit a NTB zapnout. Některou chybu HW to může odstranit. Zdravím!
doplněno 31.08.15 21:08:Bude to chyba HW, tak musíte do NTB a vše tam zkontrolovat, povytahovat a zase zasunout (kabeláž, ale i graf. kartu). Někde tam může být špatný kontakt.
Tohle vypadá jako chyba synchonizace obrazu. Buď je vadný displej (respektive jen nějaký obvod v něm), nebo je vadná grafika, nebo jen chybným nastavením grafika pouští do displeje něco, co on nezvládá zobrazit (kromě rozlišení zkusit změnit i snímkovou frekvenci).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.