Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ip kamera a jej zapojení

Od: mochomurka* odpovědí: 13 změna:

dobrý den,chtěl bych si dát na barák tuto kameru abych vyděl na branku a na auto,chci se zeptat ale na její zapojení,napájení mi je jasné je u ní adaptér,ale ten obraz tam píší že se používá klasický internetový kabel,ale kam se ten kabel zapojuje,je možné zapojit ho do routru,mám tam ještě tyto dva porty volné,a vede do něj i kabel z pc,nebo to takto být nemůže a je to ještě složitější,jo a prý je ta kamera i pohyblivá a to se ovládá jak,děkuji za vysvětlení,chtěl bych tuto: sbazar.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Ano, jen zapojíte do routru int. kabelem a do zásuvky adaptér, kameru nainstalujete a můžete používat

mochomurka*
hodnocení

děkuji za odpověd,mám ale další problém routr mám daleko od té kamery kde bych jí chtěl umístit ale ten kabel z routru mám hned u kamery ale ten je zatím zapojen do pc pro internet,chci se zeptat dá se použít taková ta rozdvojka na tyto koncovky bude to fungovat,prostě z routru povede jeden kabel který bude zapojen do té rozdvojky a do pc a ještě do něj povede ta kamera,takle by to bylo nejlepší,děkuji

Musíš použít na obou koncích toho kabelu přechodku pro připojení dvou počítačů na jeden kabel.

V ethernetovém kabelu vede 8vodičů a pro síťovou konunikaci stačí čtyři vodiče, takže další 4vodiče můžou vést ke kameře.

mochomurka*
hodnocení

a mohly by jste mi doporučit nějákou takovou kameru,chtěl bych aby byla otočná,jinak může být ivnitřní ale tak max.do 2000kč.děkuji

frkotou*

Třeba tato aukro.cz/...

ladinpraha*

Není problém takovouto otočnou wi-fi IP kameru koupit do těch 2.000,-Kč. Ovšem úložiště je to, nad čím by ses měl zamyslet. A tam se to pak může poněkud prodražit. Předpokládám, že budeš chtít někam ukládat záznam a trvale spuštěné PC (s dostatečně velkým HDD) není to pravé řešení.

doplněno 29.08.15 16:17:

Mochomůrko, tohle nemůže fungovat. Uvědom si, že každé zařízení má v routeru svoji adresu.

doplněno 29.08.15 17:01:

To ovšem znamená (můj názor) předělat konektory na rozdvojkách. Na můj vkus příliš mnoho spojovacích, tedy problematických míst.

majsterjoe*

Ale záznam přeci nemusí ukládat po celou dobu na HDD, stačí snímky na nějaký server, ne?

nnikdo
hodnocení

0x

Nekupujte ji. Má mizerný rozlišení. Když už do toho budete vrážet peníze tak něco co má HD rozlišení. Já provozuju něco takového. Ukládá to v MP4. Je to včetně zvuku. Má to online připojení(přenos obrazu i zvuku). Existují jak LAN tak WiFi.

mochomurka*
hodnocení

a existuje i nějáka ta kamera bez wifi,protože mě stačí když ji připojím přes ten internetový kabel

mochomurka*
hodnocení

dobrý den,tak bych se chtěl ještě zeptat na to zapojení,nakreslil jsem takový obrázek je to dobře?a použil bych tuto rozdvojku: patro.cz/...

akorát bych musel koupit ještě nějákou spojku protože s té rozdvojky už kouká ten kabel a já ty kabely musím spojit s tím kabelem co vede z routru momentálně do pc,děkuji

mochomurka*
hodnocení

tady ještě obrázek

Ip kamera a jej zapojení
mochomurka*
hodnocení

vždyt tu někdo psal že pro sítovou komunikaci stačí 4 vodiče,a další 4 jsou pro tu kameru,a tato rozdvojka by měla fungovat tak že rozdělí právě ty 4 a 4 kabely do těch dvou koncovek , a s těch dvou koncovek to pak vede do těch dvou portů na routru,nebo mi dejte prosím odkaz pro tu správnou rozdvojku

mochomurka*
hodnocení

Dobrý večer.teď jsem si ale uvědomil muzu si tu kameru vůbec na ten dům dat bydlím ve městě a ta kamera by asi snímána i lidí na chodníku.co je před p arkovistem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]