Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reinstalace OS

Od: bruno* odpovědí: 1 změna:

Mám neustálé potíže s pc, na kterém je nainstalován win7, už jsem o tom psal dříve, např. po každé automatické aktualizaci se pc zblázní a musím znova obnovovat systém, třeba i 2x denně. Přitom zakázat tyto aktualizace win se mi nepodařilo, nejde to. Co se stane, když tentýž OS nainstaluju znova? Jde to vůbec a jak? Nová instalace nahradí tu starou? Instalačka je stáhnutá z netu. Nepřijdu o všechny programy?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, instalačka stažená z internetu nebude legální a nevíte ani nic o jejím původu a obsahu (a potřebujete k ní i správný reg. klíč). Zakázat automatické aktualizace musí jít, ale musí se vědět kde a jak. Nemám OS WIN-7, tak to nevím ani já - ale, musí to jít. Obecně - instalujete OS plně (i s formátováním HDD) a vše na HDD bude ztraceno (takže, jako první se zálohují data mimo HDD). Nebo si instalujete OS bez formátování HDD a jen částečně (to je přeinstalace). Ovšem, většina programů stejně asi nebude fungovat a musí se potom přeinstalovat. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]