Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s avatarem

Od: pejo® odpovědí: 15 změna:

Mám problém. Nemůžu tam dát svůj obrázek - avatar. Podle admina to podporuje všechny typy formátů obrázku. Ten obrázek musím někde uložit, na něj dát odkaz a to se mi nedaří. Na jiných strankách to bylo jinak. Bylo tam tlačítko vložit a tak jsem vložil obrázek ze svého kompu. Zkusil jsem obrázek admina a ten jde. Přikládám screen toho, jak mi to nejde. Jde o stránky www.viry.cz . Děkuji za rady.

Problém s avatarem

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Mně se zdá, že fórum nepodporuje nahrátí nového avataru z počítače, chce po Vás adresu URL. Tzn., že byste si někde musel otevřít účet (např. na WebZdarma apod.), vytvořit složku obrázků, uložit si tam obrázek a do fóra zadat přesnou cestu k obrázku.

Např.: pejo.wz.cz/... (pro název účtu i obrázku jsem použila Váš zdejší nick)

____

Další chyba může být v názvu obrázku. Nepoužívejte v názvech diakritiku ani mezery, obojí někdy dělá problémy.

Ideální délka názvu: do 8 znaků, přípona 3 znaky (dejte přednost obrázku JPG před JPEG).

hodnocení

Fórum nepodporuje nahrání avataru z kompu. Na ten uvedený Váš web nemůžu jít. Mám hlášku 404 not found. Mám z bezpečnostích důvodů prohlížeč Comodo Dragon. Jiný nechci. Zkoušel jsem WEBNODE, ale napíše mi to, že URL je neplatná. Koncovku obrázku si můžu udělat grafickém free programu jakoukoliv.

iz*

To nebyla skutečná adresa, ale příklad,

jak by mohla vypadat URL adresa Vašeho avataru,

(tu máte zadat na fóru Viry.cz).

WebZdarma normálně funguje.

Musíte si zvolit uživatelské jméno (nick) a zaregistrovat se tam. Adresa Vašeho obrázku

bude záviset na Vašem uživatelském jménu a koncovce, kterou si při registraci vyberete.

Ještě jeden příklad URL obrázku:

http://mujUcet.wz.cz/obrazky/avatar.jpg

" mujUcet" bude Vaše uživatelské jméno

" wz.cz" je jedna z možných koncovek (WebZdarma jich nabízí víc)

" obrazky" bude název složky s obrázky (klidně zvolte jiný, ale bez háčků, čárek a mezer)

" avatar.jpg" bude Váš obrázek (název zvolte sám, opět bez diakritiky a mezer)

___

Snad jsem to napsala srozumitelně.

hodnocení

0x

Dobrý den.A není ten obrázek větsí než jsou rozměry v kolonce "nynější obrázek"?

hodnocení

Dobrý večer!

Adminův obrázek byl velký. Zabíral mi celý LCD monitor a přesto se tam vložil. Prostě se to zmenší. Zkusil jsem vložit menší obrázek než povolených 105x105 pixelů a nejde mi to.

Ne všechny jpg dokáže server zpracovat. Zkus PNG.
hodnocení

At tam je jakýkoliv formát obrázku, tak to nejde. Ten adminův obrázek je JPG. Poradte mi, kam ho mám dát na server?

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste avatar vložit přes toto

a odkaz tam pak vložit.. Taky mám na pár stránek avatar jen z "odkazu".. a jen kvůli tomu mi příjde docela blbý a složitý zařizovat si webhosting a doménu..

doplněno 28.08.15 02:55:

Dobrý den, ivzez,

četla jsem podmínky ospalýma očima, dá se zaškrtnout v "dalších možnostech"aby se obrázek na stránkách jpeg.cz v galerii nezobrazoval, bohužel jsem nenašla, jak dlouho zůstává v databázi.. Ale je to rychlá akce, tak i kdyby tam byl dva měsíce, pořád je to lepší, než bojovat s těmi doménami :)..

doplněno 29.08.15 23:04:

Dobrý den, tak už budete muset napsat na nějaký uvedený kontakt,

psala jsem, že je tam napsáno, že obrázek je soukromý.. stačilo kliknout na další možnosti a obrázek nebude zveřejněn v galerii... Nebojte, stejně zachvíli ten obrázek zmizí a nikdo to moc neprohlíží..

Problém s avatarem #2
iz*

Rio, nevíte, jak dlouho tam můžou obrázkyzůstat?

Nemusel by se tam také zaregistrovat?

Bez registrace asi obrázek půjde do veřejné galerie...

___

Kdysi jsem takhle používala službu Gravatar.com (ani nevím, jestli ještě funguje),

těď mi přijde lepší "vlastní" prostor..

hodnocení

Zkusím tento WEB - http://www.jpeg.cz/ a dám vědět. Na stránkách WebZdarma mi COMODO DRAGON zobrazí hlášku. Screen hlášky dávám sem.

Problém s avatarem #3
hodnocení

Na webu http://www.jpeg.cz/ jde obrázek nahrát a pak to použít na avatar. Z toho webu www.jpeg.cz mám nahraný obrázek smazat jak? Děkuji za rady.

iz*

Nemažte ho, fórum si obrázek pravděpodobně načítá odtamtud,

pokud obrázek smažete, můžete zase být bez avataru.

hodnocení

Nebudu ho mazat, vtip je v tom, že jsem tam nahrál ještě jeden obrázek, abych to vyzkoušel. Ten chci smazat. Pokud to nejde, tak mám smůlu. Ještě jsem tam napsal. Uvidíme, jestli mi odepíšou.

hodnocení

Z webu http://www.jpeg.cz/ mi neodepsali a tak nic nevím.

hodnocení

Z některých webů to jde. Třeba z těch, co nabízejí tapety pro mobil nebo wallpapery pro komp. Do políčka dám odkaz na ten obrázek a velikost obrázku upravím. Nemusíte mi už psát. Je to na Vás. Jinak Vám děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]