Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokování reklam v IE

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

Blokovat reklamy v prohlížeči OPERA mám Adblock ale v Internetu Explorer 11 nemohu ho najít v dplňcích nevíte náhodou někdo jak blokovat reklamy v INTERNETU EXPLORER 11? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcmerkurion*
hodnocení

0x

moc se nevyznám v počítačích,a také jsem hledal jak blokovat reklamy v IE,ale vše bylo moc složité,až jsem našel jednoduché řešení>>> IE nepoužívám...

doplněno 28.08.15 16:07:

blokování oken a reklamy je něco jiného...

hodnocení

0x
IE: Klepni na Nástroje> možnosti internetu> osobní údaje> a zaškrtni políčko Zapnout blokování automaticky otvíraných oken
Blokování reklam v IE
patronka*

Já to tak mám zaškrtnuté a reklamy to rozhodně neblokuje. Když jsem zkusila addblock+, tak mi to odmítalo přehrávat videa. Už jsem to vzdala a reklamy se pokouším nevnímat. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]