Nejste přihlášen/a.
Dobry den , muzete mi prosim poradit s problemem. Nejde mi z tabletu odeslat posta. . Pri odeslani mi vyskoci okno , kde je napsano Pripojeni k serveru odchozi posty smtp.seznam.cz selhalo.V nastaveni posta, kontakty, kalendare muzete nastavit dodatecne servery odchozi posty. Vubec nevim co mam delat . V nastaveni zadna odchozi posta se mi neukazuje. Do dnesniho dne vse fungovalo bez problemu a ted opravdu nevim , kde je problem. Budu moc rada , kdyz mi poradite. Dekuji.
smtp seznamu někdy nefunguje jak má.
Zkuste nastavit jiný odchozí, např. od googlu:
adresa - smtp.gmail.com, port - 587, zabezpečení - starttls, autentizace - heslo/zab.přenos, login - vaše mail adresa
Tady ale musíte mít mail u nich.
V pohodě funguje noveranet: smtp.noveranet.cz, port 25, aut.: heslo/nezabezp.přenos, bez loginu a zab.spojení
zdravím
Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.