Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odeslat postu z tabletu

Od: dance® odpovědí: 2 změna:

Dobry den , muzete mi prosim poradit s problemem. Nejde mi z tabletu odeslat posta. . Pri odeslani mi vyskoci okno , kde je napsano Pripojeni k serveru odchozi posty smtp.seznam.cz selhalo.V nastaveni posta, kontakty, kalendare muzete nastavit dodatecne servery odchozi posty. Vubec nevim co mam delat . V nastaveni zadna odchozi posta se mi neukazuje. Do dnesniho dne vse fungovalo bez problemu a ted opravdu nevim , kde je problem. Budu moc rada , kdyz mi poradite. Dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bluenite*
hodnocení

0x

smtp seznamu někdy nefunguje jak má.

Zkuste nastavit jiný odchozí, např. od googlu:

adresa - smtp.gmail.com, port - 587, zabezpečení - starttls, autentizace - heslo/zab.přenos, login - vaše mail adresa

Tady ale musíte mít mail u nich.

V pohodě funguje noveranet: smtp.noveranet.cz, port 25, aut.: heslo/nezabezp.přenos, bez loginu a zab.spojení

zdravím

Petr

cc
hodnocení

0x

přes jaký program?Stále stejný? připojen je stále stejné? Co to zkusit z jinéhho počítače. Něco se muselo změnit, když to najednou má špatnou konfig. smtp. Ověřit, jestli ty údaje sedí s těmi předtím? Neměnil jsi heslo? Zatím dočasně můžeš využit webmail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]