Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakopnuté WindowsMobile

Od: magdon® odpovědí: 1 změna:

Máte někdo zkušenosti s tímhle programem (používají ho starší mobily). Mám ho nainstalovaný v PDA, který používám jako navigaci. Jednoho dne se cosi stalo a tenhle program přestal fungovat. Když jsem obnovil tovární nastavení, sice se to částečně spravilo, ale některé funkce stále nejdou. Například nelze zadat registrační číslo pro program OZI (po jeho zadání mi to sice ohlásí, že bylo přijato, nicméně program běží i nadále v demo režimu). Taky se nedá vytvořit zástupce na plochu a program musím spouštět přes správce souborů, což je značně nepraktické. Původně to bylo bez problému. Myslím, že je problém se zápisem do registrů. WindowsMobile byly předinstalované v PDA a instalačku na ně nemám. Sice by se asi daly někde stáhnout, ale přeinstalace se bojím, aby mi pak nepřestala fungovat i silniční navigace, která teď běží normálně. Poradíte někdo?

doplněno 28.08.15 08:08:

slavco31 - což o to, získat instalační program by nebyl tak velký problém, ale obávám se vlastní přeinstalace. Instalovat cokoliv do PDA lze jen ve spolupráci s PC pomocí programu Windows Mobile Device Center. Když ale zasáhnu do OS PDA, přijdu o možnost těchto zařízení vzájemně komunikovat. Pak už to dohromady nedám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na stránkach microsoftu si stiahnete tento program,len si treba vybrať ktorú verziu,posielam vám link na Vistu,no na nete som našiel odkazy aj na iné: microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]