Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V poslední době mi velmi často (5x za hodinu i více) vyskakuje na obrazovce monitoru upozornění antivirového programu NOD32, kterému nerozumím. Dokážete poradit? Díky . Přidávám obrázek obrazovky.
Obrazek monitoru jsem se pokusil odeslat, ale nezdařilo se, zmenšil jsemho a zkusím znovu - díky
doplněno 06.10.08 16:12:Nedaří, se, nebo něco dělám špatně ...?
doplněno 06.10.08 16:20:Takže to opíšu:
"NOD32-Submission of suspicious files.
Some of the suspicious files suitable for analysis have not been approved for sending. To open a confirmation window, click on this message."
Restartuj počítač do nouzového režimu.
Smaž všechny soubory v adresáři C: Program Files ESET cache
Restartuj počítač
Děkuji za odpověď a pomoc, ale toto je pro mne dost složité- jsem poučený laik, takže bych to potřeboval po lopatě. Ale nechci vás trápit. Tu adresu, kterou uvádíte mám mj. na disku D: ale to by asi nevadilo, jenže mám obavy s toho, cokoli v tom adresáři mazat, protože tomu fakt moc nerozumím... díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.