Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

McAfee ano nebo ne?

Od: had186® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer rádcové,

Koupil jsem nedávno nový ntb a v něm program McAfee. Teď skončila zkušební doba, a nabízí to zakoupení na rok, za pár stovek. Na starém ntb jsem měl Avast, a neměl jsem problémy. Ptám se někoho kdo má s těmito programy nějakou zkušenost, stojí ten McAfee za to ho koupit, nebo je Avast dostačující? Děkuji předem za odpověď,popřípadě za vysvětlení.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

McAfee ne, vyhodit pryč, odinstalovat, ostatně dělám to jako první věc, když někomu zprovozňuju nový počítač. Vyházet zbytečnosti od výrobce a nasintalovat normální, free antivir ;)

samouk*
hodnocení

3x

Oboje má svou cenu i když já se spíše přikláním k McAfee,to proto,že je lépe a více vypracovanější a umí víc.Já však již roky fandím ESET SMART SECURITY,který si dlouhodobě kupuji na více roků dopředu.Je totíž jedničkou na trhu,teprve potom je McAfee.

ladinpraha*
hodnocení

2x
Nebrat. Mam Avast spoustu let a taky nikdy zadny problem. Zatim nemam duvod menit.

hodnocení

1x

avast hlásí zbytečné poplachy podle mě je nejlepší essential a je taky zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma McAfee

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]