Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo IdealPad G50-80

Od: vikoska odpovědí: 4 změna:
Ahoj,koukam si takhle na film a z niceho nic zbelal cely obraz. Tak notebook vypnu,znovu zapnu a nic.Tma.Notebook chvili jakoby nacita ,ale nic se nedeje.Je kupovany pred 3 mesici,takze je v zaruce,nicmene jsem se docetla na internetu a v prirucce o tzv.Novo button tlacitku,ktere by melo obnovit system ze zahohy.Ma to vliv na zaruku,mohu to zkusit?Pripadne jine doporuceni...Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste (při vypnutém NTB) vyndat na chvilku jeho baterii a po jejím správném vložení zpět NTB zapněte. Třeba to pomůže. Zdravím!

doplněno 27.08.15 12:55:

Je to škoda, ale zase máte ještě záruku, tak ji uplatníte. Snad NTB po opravě vydrží více.

doplněno 27.08.15 13:03:

Tak vidíte - ještě lepší. Já bych si vzal zpět peníze a vybral si jiný NTB (a spoléhal na štěstí).

vikoska
hodnocení

Dobrý den a děkuji za radu. Problém bude asi v monitoru notebooku. Zkusila jsem notebook připojit přes HDMI kabel k televizi a tam běžel normálně.

vikoska
hodnocení

Záruku naštěstí mám. Vada se projevila do 6 měsíců od koupí, takže budu požadovat výměnu zboží za nové, popř. vrácení peněz.

pepa*

Obnovení do továrního nastavení přes novo button nemá vliv na záruku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]