Nejste přihlášen/a.
Po instalaci windows 10 jsem vytrořil microsoft učet a pokaždé když zapnu pc tak to mo mě chce heslo. Nevíte jak to heslo odebrat aby po zapnutí pc tam nebylo?
Nastavení/účty/Možnosti přihlášení je vhodné si nastavit namísto delšího přihlašování PIN. Ten slouží k odenknutí PC po startu. PIN se skládá z vámi vybraného číselného kódu. Tedy stačí pak jen vyťukat pár snadno zapamatovatelných číslic.
A uplně to nejde zrušit? Je to pro tátu a ten vyvádí že to chce zrušit uplně a nemužu to najít.
Dobrý den, zkuste zadat heslo ENTER - tedy, místo vypisování písmen či číslic jen klepnout na klávesu ENTER. Takto jsem to měl u OS WIN-XP a OS to později pochopil, tak už ani heslo nevyžadoval - ani jsem netušil, že je OS tak inteligentní . Zdravím!
P.S. Jinak řečeno - jako přihlašovací heslo volte pouze klepnutí na ENTER.
doplněno 18.04.16 17:32:zwiki - tím se vůbec netrapte. Mně to tenkrát pomohlo a tazatel už to má od srpna 2015 určitě vyřešeno. Také jsem psal o OS WIN-XP a jen jako možnost řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.