Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Flash Disk značky Kingston (ale myslím, že to je na 90% nějaká čínská replika a ne origo), velikost 64 GB. Disk vždycky fungoval jakž takž bez větších problémů, akorát byl vždy problém s formátování. Disk běžně přes Windows formátovat nešel a musel jsem použít vždycky některý z programu z netu (aktuálně HPU_v2.2.3.exe). Přes něj jde disk naformátovat do FAT32 (do NTFS nikoliv). Avšak k problému. Pokud na flashku nakopíruju aktuálních 900 fotek z dovolené, každá má velikost cca. 2 MB a je jedno, zda kopíruju klasicky Ctrl+C a Ctrl+V ve Windows, či přesouvám v Total Commanderu, vše se bez problému na Flash Disk z počítače zkopíruje, podívám se na Flashku, vše tam je a jde otevřít... Dám klasicky odebrat bezpečně zařízení, vyndám flashku z portu a vložím zpět a na flašce chybí např. obsah celé jedné složky (v které bylo cca. 30 fotek) a z těch 900 fotek jde otevřít např. jen prvních 700, pak je v jedné fotce přes půlku černý pruh a dalších 200 fotek za touto již vůbec otevřít nejde, ač na flashce jsou - prohlížeč fotek píše nelze zobrazit apod...
Pokud znovu naformátuji, to samé se opakuje s tím, že počet zachovaných fotek přibližně sedí a pak se to u některé vždy zlomí, chvíli se mi dokocne opakovala jedna ta samá fotka.
S konkrétníma fotkama to nespojujte, stalo se mi víckrát, že jsem nakopíroval složku fotek, vše fungovalo a po vytažení a vložení flashky zpět tam byla jen prázdná složka...
Nějaké rady? Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.