Nejste přihlášen/a.
Mela bych 2 dotazy...
Mam sams.galaxy note 4 a kdyz cokoliv stahuju,predevsim filmy(.avi),tak se stahuji s priponou .avi.bin a nejdou pak otevrit. Stahuji klasicky pres predinstalovanou mob.aplikaci "internet" a ze stranky "ulozto.cz"
Jde mi o to,ze jeste pred mesicem jsem mela galaxy note 3 a tam vse probihalo v normalu. Soubor se zacal stahovat s priponou .avi a po stazeni souboru bez problemu prehrano. Navic se nabidla moznost"dokoncit akci pomoci"...nejake me programy a klasicky android apl."internet". Ted autom.bez moznosti.
Jeste bych potrebovala poradit s prehravacem mxplayer,resp.,s prehravanim stream videa...na note 3 jsem s timto prehravacem byla max.spokojena a fungoval bez problemu. Drive mi tento prehravac nabizel moznost pri kliknuti na "stahnout"(napr.film v avi-ulozto.cz) moznost vybrat,pomoci jakeho programu-aplikace tento soubor otevrit-dokoncit. Nabidla se klasicky moznost internet,mxplayer a nejake dalsi...momentalne se mi nenabidne moznost zadna a soubor se zacina autom.stahovat,a navic prave s tou priponou.avi.bin
Byl pro me nenahraditelny,ze muzu film rovnou skouknout z ulozto.cz,aniz bych musela film prvne stahnout...dekuju odpovedi,popripade rady
0x
1.
a) Bohužel mám to také tak když něco stahuji z uloz.to, ale i jiných úložišť. Rada je jednoduchá stáhnout si např. ES File Explorer /..., nebo nějaký jiný prohlížeč souborů a smazat tu koncovku (příponu) .bin aby to vypadalo takhle : video.avi
b) je to tím že tam není jiná appka na stahování souborů. Takže to automaticky stahuje v téhle, jakmile by jste si tam dala např download manager, tak se Vás to bude ptát do té doby dokud nezaškrtnete "používat jako výchzí"
2. Jde to občas jen u některých filmů, taky jsem to tak měl. Teď již ale vím že se to více vyplatí stáhnout než poslouchat přes ulož.to
Doufám, že jsem Vám pomohl.
Honzouš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.