Nejste přihlášen/a.
Už od stažení Windows 10 jsem nepřišel na to, jak nastavit Windows, aby po určitém čase spustil spořič obrazovky či přešel do režimu spánku.
Osobně si myslím, že mám vše nastaveno dobře, ale někde asi bude chyba, protože to nefunguje. Můžete se podívat na obrázky:
Dokázal by mi někdo poradit? předem děkuji
Dobrý den, dle Vašeho obrázku nemáte vybraný žádný spořič, který se má spustit.
Nejdříve si vyberte spořič, aby tam nebylo "Prázdné" a mělo by to fungovat. Zdravím!
P.S. Po výběru spořiče a jeho Nastavení i Náhledu odklepnete Použít.
doplněno 28.08.15 20:20:Pokud žádný spořič ze seznamu nevyberete, tak se ani žádný spořič nemůže spustit.
Musí tam být vybraný spořič, který je v OS a viditelný v tom seznamu. Některé programy mají ve svém nastavení možnost blokovat spořič (např. přehrávač videa) a potom je toto nastavení v OS nefunkční i přesto, že je spořič vybrán. Další možnost je, že Vaše spořiče nefungují pod OS WIN-10.
To prázné znamená, že bude jen černá obrazovka, samozřejmě si vyzkoušel i jiné. Aby tam nebyl žádný spočiř, tak se tam vybere "Žádné". Ještě jsem to nevyřešil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.