Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova dat po přeinstalaci operačního systému

Od: michal185 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, předem bych se chtěl omluvit, jestli se zde již obdobný dotaz objevil. Ted už k jádru věci. Objevil se u mě problém, kdy mi nechtěl naskočit počítač, přesněji řečeno operační systém. Měl jsem Windows 7. Tak jsem to vše chtěl vyřešit přeinstalací na Windows 10. Samozřejmě jsem si data nezálohoval a vše jsem ztratil. Tak bych se chtěl zeptat, jestli je nějáká možnost jak aspon část dat zachránit? Jde mi především o fotky. Děkuji za jakoukoliv radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

disk nyní nesmíte přeinstalovávat! V jiném počítači jej napojíte jako nové zařízení a programem RECUVA si zkusíte dohledat všechny možné ještě nepřepsané fotky...

hodnocení

0x

Nevím, jak to je s přeinstalací ze 7 na 10, ale když reinstaluješ sedmičky, je tam možnost zachovat původní soubory. Pak je najdeš ve složce Windows.old.

hodnocení

0x

Můžete použít nějaký specielní program,nebo hardisk donést do servisu a oni Vám data vytáhnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]