Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nastavit cenu? - prodej PC

Od: lidr odpovědí: 5 změna:

Zdravím, rád bych to prodal na poprvé ale zatím se mi zdá že se nikdo moc nechytá, no ještě není konec aukce. Ale cena ok? Případně doporučujete snížit a na kolik?

aukro.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No nevím, ale je vcelku jedno, jestli to je za 40 a nebo 37. Pořád to je podle mě strašně moc peněz. Ted nech aukci dojet do konce a pak to dej ještě jednou a za nějakou normální cenu.

Prodejní cenu se nejlíp dozvíš, když to dáš od koruny. A asi budeš (nemile) překvapenej, na jakou cenu to vyleze. Ovšem, víc ti za to nikdo nedá.

Jak zde již zaznělo, chtít dát čtyři pětky do kompu, tak si ho postavím sám a nebudu si kupovat nějakou sestavu.

au1
hodnocení

0x
Za 40 litru se nedivim ze se nikdo nechyta. Ja kdybych si chtel koupit pc za 40,tak si poskladam novej.
lidr
hodnocení

No a jakou cenu doporučujete nastavit?

bagar*
hodnocení

0x

No 40k je fakt dost. Mám skoro stejný PC, akorát i5, 8GB RAM a jen jeden disk. Byl bych rád, kdyby mi za to někdo dal dvanáctku. A ten monitor s myší to fakt nezachrání.

hodnocení

0x
Zkus to rozjet pry 15tky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]