Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozjedu na tomto pc TF2?

Od: chicky odpovědí: 3 změna:

Zdravím, rozjedu na tomto pc hru Team Fortress 2? aukro.cz/...

Akorát v procesoru je změna mám Intel Pentium CPU G3450 3.40 GHz.

A kdyby jste mi ještě mohli napsat co je největší slabina této sestavy? Díky ! (Předpokládám že to je malá ramka)

Všem děkuji za brzké odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martas01
hodnocení

0x

Noooooo...TF2 asi jo...co k tomu říct slabina je všechno ale pokud hraješ starší hry tak by neměl být problém...HL2 jsem rozjel i na slabším PC

tf2nefunguje
hodnocení

No, tak semna tom PC TF2 nerozjel.. A napsat mi že slabina je všechno mi nijak moc nepomůže. Chtělo by to upřesnit.

hodnocení

0x

No tuto sestavu limituje Grafika a hned po ní operační paměť. Celkově se však jedná o relativně dost slabou sestavu, ale TF2 by měla v pohodě utáhnout, Já jsem hrával TF i na Pentiu 4 a 1,5GB RAM a jelo to více než plynule, grafiku jsem měl něco podobného...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]