Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při kopírování došlo k chybě

Od: drdolittle odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebovala bych dát na CD (ne na flešku ani na nic podbného tak mi to prosím, nenabízejte) dát video. Mám XP. Kliknu pravým tlačítkem myši na ikonku videa a dám odeslat na to CD, co mám vložené v mechanice. Jenže mi vyskočí "Při kopírování souboru došlo k chybě Co chcete provést?" A je možnost opakovat nebo storno, když dám opakovat objeví se hláška zas a když storno tak je jasné, co se stane. Zkoušela jsem si otevřít přes Tento počítač složku toho CD a jednoduše to jen přetáhnout, ale to taky nejde - stejný výsledek. :( Buď tedy neumím dávat soubory na cd (s fleškou to dělám takhle že to přetáhnu jenže na flešce to být nemůže je na tom video s fotkami a budu to dávat vícero lidem a chci aby si to schovali) nebo je tam něco špatně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

XPčka už přetažením tuším vypalovat uměla, je to tedy divné. V každém případě bych doporučil, než to dělat takhle, stáhnout si nějaký vypalovací software. Například můžu doporučit jednoduchý CDBurnerXP (stáhnete tady).

Program nainstalujete, spustíte, vyberete datový disk, dolů přetáhnete soubory, které chcete na CD mít, vlevo kliknete na vypálit, potvrdíte a už se vypaluje.

drdolittle
hodnocení

Děkuju za radu zkusím to :)

doplněno 22.08.15 12:01:

tak už to něco dělá, za 12 minut to má být, uvdíme :)

doplněno 22.08.15 12:17:

Tak funguje to, děkuju za rychlou jednodušchou a učinnou odpověd!:) mco jste mi pomohl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]