Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím, poradí mi někdo ohledně vzhledu textu? Chci vložit text do blogu, ať si ho napíši předem ve wordu nebo ho píši přímo v blogu, tak po uložení a zveřejnění vypadá úplně jinak. Nemá odstavce, odsazení, je to jeden dlouhý souvislý text. Určitě někde dělám základní školáckou chybu, jen nevím kde. Děkuji.
Ve Wordu si text radši nepřipravujte, může to po zkopírování jinam dělat "neplechu".
Chcete-li si text připravit předem, použijte radši Poznámkový blok pro neformátovaný text.
Kde máte umístěn blog (jakou službu používáte)?
Máte-li k dispozici WISIWYG editor, pište text podobně jako ve Wordu:
Zalomení řádku → Shift + Enter
Zalomení odstavce → Enter
Pokud by zalomení odstavce (samotný Enter) nefungovalo, můžete dvakrát "zařádkovat" 2 x Shift + Enter.
Pro nadpisy byste v editoru měla mít tlačítka H1 až H6 (nejvyšší H1 byste měla použít jen pro název článku/příspěvku).
Můžete sem dát odkaz na svůj blog? Podívám se na to.
doplněno 21.08.15 01:18:Vzpomínám si, že jsem ve službě Blog.cz používala postupně tři prohlížeče: Firefox, Operu a Internet Explorer (v každém se mi posařilo upravit něco jiného) a zbytek jsem "odchytala" editací kódu (bez WISIWYG). Stejně se mi ale nepodařilo vždy vše, co jesem chtěla nebo potřebovala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.