Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava textu na blogu

Od: zu odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, prosím, poradí mi někdo ohledně vzhledu textu? Chci vložit text do blogu, ať si ho napíši předem ve wordu nebo ho píši přímo v blogu, tak po uložení a zveřejnění vypadá úplně jinak. Nemá odstavce, odsazení, je to jeden dlouhý souvislý text. Určitě někde dělám základní školáckou chybu, jen nevím kde. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Ve Wordu si text radši nepřipravujte, může to po zkopírování jinam dělat "neplechu".

Chcete-li si text připravit předem, použijte radši Poznámkový blok pro neformátovaný text.

Kde máte umístěn blog (jakou službu používáte)?

Máte-li k dispozici WISIWYG editor, pište text podobně jako ve Wordu:

Zalomení řádku → Shift + Enter

Zalomení odstavce → Enter

Pokud by zalomení odstavce (samotný Enter) nefungovalo, můžete dvakrát "zařádkovat" 2 x Shift + Enter.

Pro nadpisy byste v editoru měla mít tlačítka H1 až H6 (nejvyšší H1 byste měla použít jen pro název článku/příspěvku).

Můžete sem dát odkaz na svůj blog? Podívám se na to.

doplněno 21.08.15 01:18:

Vzpomínám si, že jsem ve službě Blog.cz používala postupně tři prohlížeče: Firefox, Operu a Internet Explorer (v každém se mi posařilo upravit něco jiného) a zbytek jsem "odchytala" editací kódu (bez WISIWYG). Stejně se mi ale nepodařilo vždy vše, co jesem chtěla nebo potřebovala...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]