Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ode dneska mi z neznamych duvodu nelze odeslat mail. Napisu ho, kliknu odeslat. Vzdy se mi ukazalo, ze mail byl odeslan a ted uz ne. Telefonem jsem zjistlíl, ze adresat nic nedostal. Zkousel jsem to trikrat a stale nic. Nevite prosim, v cem by mohl byt problem? Diky! Sebor
Chtělo by to více informací: Jak k e-mailu přistupujete?
Používáte webové rozhraní (přístup z prohlížeče) nebo e-mailového klienta (kterého)?
Uvedete-li i OS, nic nezkazíte...
Ahoj, diky za snahu mi pomoci! Nevim, co je web. rozhrani, ani ci jsem klient
. (Jsem laik) Nejde mi to na chalupe, kde mam male pc, notebook Asus, takovej malej pomalej zebrak
, normalne jsem posilal maily pres seznam a z niceho nic se mi prestaly odesilat. Vcera jsem zjistil, ze kdyz jsem to odeslal pres rychlou odpoved, ze mail odesel. (napsano nahore v zelene radce). Nevim, jestli ted budu muset posilat maily jen jako rychlou odpoved. Na chalupe to vyzkousim. Ted jsem doma, zde mam Maca a tady zadny problem s odesilanim mailu nemam. Zdravi Vas a jeste jednou dekuje Sebor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.