Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr grafické karty

Od: wydra® odpovědí: 5 změna:

Poradte mi prosim, podle ceho mam vybrat grafickou kartu do meho Dell procesion M4400 s Win7 64 bit na www.nvidia.com? Už jsem to před pát lety měla, ale zapomněla jsem.

Hry nehraju! :--)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jedná se o notebook, kde se grafická karta vyměnit nedá. Je jen pár modelů na světě, kde se GPU v ntb vyměnit dá. Pokud funguje a hry nehraješ, tak je zbytečný něco měnit...

hodnocení

Grafickou kartu jsem vymenila, Stahla jsem z nvidia.com . Vedela jsem ze to jde, uz jsem do toho Dell jedou implementovala. Jen jsem tehdy mela radce. Ted to bylo na me. A povedlo se.

Počkejte...

Nemotáte dohromady grafickou kartu - hardware (která opravdu v NB vyměnit nejde) a ovladač grafické karty, tedy software?

Píšete to opravdu nějak zmateně..

hodnocení

Asi jsem to opravdu spatne interpretovala -- hledala jsem ovladace :) Omlouvam se a uz se n nedivim, ze minikdo neporadil :) Chybama se ucim ! A naucila jsem se uz hodne.I díky takovým pomocníkům, jako jste vy a i jiní tady. Rada si svuj nb opecovavam sama.

OK, tak už je to jasné..:)

Zde máte snad vše co potřebujete:

dell.com/...

Zadáte operační systém, a zmáčknete System Analysis..Uvidíte cí Vám to najde, resp.napíše.

Ev. můžete stáhnout přímo co potřebujete na stránce níže.

Samozřejmě můžete to zkusit i na stránkách Nvidia, ale podívejte se na přesný typ GK v NB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]