Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabý signál z mikrofonu

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Mám Win 7. Potřebuju nahrávat zvuk přes mikrofon. Zkoušel jsem program "Audacity". Přesto, že v něm mám regulátor signálu mikrofonu na maximum, zvuk se nahrává velmi slabě. Ve Win XP existoval jakýsi mixážní pult, kde se daly jednotlivé zvukové vstupy samostatně regulovat. Existuje ve Win 7 něco podobného? Jak by se dal signál z mikrofonu zesílit na potřebnou úroveň?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když kliknu pravým tlačítkem na ikonku zvuku v oznamovací oblasti, dám zařízení pro záznam, vyberu si jaký vstup chci (dvouklik) a na záložce "úrovně" si nastavím hlasitost a softwarové "zesílení".

hodnocení

Dík za bleskovou odpověď. *palec* Už to funguje.

hodnocení

0x

Ovládací panely - zvuk - karta záznam. Vyber mikofon - Vlastnosti - úrovně. Pak ještě Směšovač stereo - úrovně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]