Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo Miix 3 8 - upgrade na W10

Od: blechta® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Mám dotaz ohledně upgradu na Windows 10 na tabletu Lenovo Miix 3 830. Už přímo v alze nabízejí za drobný příplatek ke koupi už tablet předem upgradovaný, takže na tabletu asi pojedou. Jde mi ale o to, jestli to nebude mít negativní vliv na výkon tabletu, nebo jestli to nebude mít nějaký negativní vliv na funkci tabletu. Ptám se proto, protože možnost upgradu má být možná pouze do září a bojím se, že pak už nebude žádná možnost tablet upgradovat... Pak bych měl další otázku, že v případě, že upgraduju na desítky, vrátím se při uvedení do továrního nastavení zpět na osmičky? Půjde se nějak vrátit v případě nouze zpět k osmičkám?

Takže otázka zní: Upgradovat na Windows 10? Ano nebo ne?

Zatím jednu na původních 8.1 a jsem spokojen, ale upgrade mne stejně láká, zvláště, pokud se zlepší ovladatelnost a zbavím se celoobrazovkového metra... *smich*

Předem děkujin za pomoc...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepa*
hodnocení

0x

Určitě bych upgradoval, desítky jsou krok kupředu. Upgradovat to zvládne opravdu každý, není potřeba to nechávat alze ;) jde jen o pár kliknutí. Desítky určitě nebudou mt žádný negativní vliv na výkon tabletu. Update bude dostupný zdarma do srpna příštího roku ;) Po upgradu je možné se během prvního měsíce používání vrátit se k původnímu operačnímu systému.

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale asi nakonec upgradovat nebudu, protože co jsem tak nějak všude četl, tak desítkypěně špehují uživatelea orý to došlo až tak daleko, že systém pořizuje snímky uživatele prostřednictvím webkamery, a redmontu se odesílá prakticky vše co do pc napíšete, vyhledáte, odesílají se i metadata vašich dokumentů, konfigurace vašich aplikací a spousty dalších věcí, a nejhorší na tom je, že to nelze nikde vypnout, a nastavení soukromí prý vůbec nedělá to co má - uživatelská data se odesílají v plné parádě dále... Možná proto jsou takto dlouho pro všechny zdarma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]