Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo helix - občas nejde touchpad po start

Od: busi odpovědí: 3 změna:

Mám problém s Lenovo helix - aktuální bios+EC 1.27+1.13, aktuální fw kbd docku, aktualizovaný fw USB hubu 9038v2.06.

Problém je, že někdy po startu notebooku mi nefunguje touchpad ani trackpoint, ale klávesnice ano. Pravděpodobně se to stává, když je systému zapnut pomocí Fast Boot (funkcionalita Windows 8). Po restartu na 90% už to jde. Ale nerad bych se vzdal Fast Boot - přeci rychlost zapnutí 10s (zapnutí s Fast Boot nebo resume z hibernace) místo 20s je velký rozdíl (zapnutí bez fastbootu, např, když byl systém vypnut jinak, např shutdown.exe /s).

info o touchpadu:

SGS 12.0
ClickPad V1.10on SMB Port
Driver 18.0.7.103
FW 1.10

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

busi
hodnocení

Poradí někdo

busi
hodnocení

Ví někdo? Zkusil jsem i regedit HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001ControlPnP: HackFlags 0x600 a taky nepomohlo.

busi
hodnocení

Zná někdo radu? Je to dost nepříjemná chyba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]