Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat uložené hesla, jména?

Od: lp2* odpovědí: 11 změna:

Hezký den,
omylem se mi stalo, že jsem se chtěla přihlásit na e-mail a přihlašovací jméno i heslo jsem napsala do jedné kolonky za sebou - protože jsem se na heslo zapomněla překliknout do kolonky pod jméno.
Problém je, že jméno včetně toho hesla na jednom řádku zůstalo zobrazené a já bych jej ráda smazala, protože všichni doma by pak znali mé heslo.
Akorát nevím, jak to jméno smazat - zkoušela jsem tlačítko Delete, pak ctrl+alt+delete a nic nefunguje.

Občas prodávám oblečení na sbazar.cz a zde se mi stalo něco podobného - v kolonce e-mail mám uložený starý e-mail, který již nepoužívám. A i když při každém novém inzerátu, který zveřejňuji, ten starý e-mail přepíšu, smažu tlačítkem delete a napíšu ten e-mail nový, stejně mi při dalším inzerátu vyskočí ten stará e-mail a já jej tak musím neustále přepisovat, což je do zblbnutí.

Uměl by mi někdo s tímto poradit? Prohlížeč mám google chrom. Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli máš aktivní automatické doplňování, to je že když napíšeš první písmenko a dolu pod kolonkou jméno se ti rozbalí už napsaná jména, v tvém případě i s tím heslem, tak najeď kurzorem na ten řádek, a jak zmodrá zmačni Del, a mělo by se to smazat.

To je super, taky mi to pomohlo!

lp2*
hodnocení

to mi právě nejde :( u té Mozilly to šlo, ale teď u Google chromu, když najedu na tu nabídku e-mailových adres, zvolím tu s tím heslem - zšedne mi to a dám delete, tak se mi nabídka zavře a e-mailová adresa včetně hesla tam zůstane :(

isteron
hodnocení

2x

Je pravda, že u Chrome je to dosť nešťastne schované až na konci stránky nastavenia. Hľadajte malú poznámku Spravovať heslá. Má to modré písmo. Kliknite na to, otvoria sa vám všetky heslá, ktoré máte nastavené. A tam môžte heslo vymazať, prípadne opraviť.

Firefox to mal pôvodne prehľadnejšie, ale aj tam už možnosž spravovať heslá treba pracne hľadať.

lp2*
hodnocení

Jenže já nemám uložené heslo.

Jen mám uložené to jméno na e-mail, ve kterém mám napsané i heslo :(

A co se přihlásit do meilu a změnit si heslo. Pak ať si to tam s tím starým heslem vyskakuje jak chce.

alfi

Čus, v Chroumu klikni vpravo nahoře na ty 3 čárky - nastavení, pak najeď na položku Další nástroje , tam hned první volba pod šipečkou je Vymazat údaje o prohlížení, klikni na to a tam zatrhni, co všechno chceš mazat při mazání historie (nejlépe všechno), a pak zatrhni možnost Od počátku věků, a dej smazat historii, neboli klikni na políčko Vymazat údaje o prohlížení. Tím smažeš úplně všecko, a nic Ti nebude již naskakovat jako automatické dokončování. Pokud pokaždé po skončené práci pak dáš volbu Vymazat historii procházení, vše se vždy smaže, včetně navštívených stránek , nicků i hesel. Alfi.

hodnocení

1x

Otevři si Možnost (ikona tří čárek vpravo nahoře). Vyber nastavení a úplně na konci Rpzšířená nastavení. V něm Hesla a formuláře - Spravovat hesla

sam*
hodnocení

0x

Dobrý den, stačit by mělo v historii porhlížeče smazat historii a zaškrtnout smazaní i cookies.

lp2*
hodnocení

A to cookies najdu, kde? taky u historie?

Předtím jsem měla mozillu firefox a u toho Googlu se v tom nastavení nemůžu vůbec zorientovat :(
historii mám smazanou a pořád to tam zůstává, u té mozilly stačilo právě jen stisknout delete a vše se smazalo.

sam*

aha, já Chrome nepoužívám, takže nevím jak se to tam dělá, každopádně tady jsem našel nějaký návod na smazání cookies support.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]